Сватба в Мидалидаре

Тосканска сватба в България? Да - това е напълно възможно и се случва на една от най-красивите локации в България, а именно Винарска изба Мидалидаре. Мястото се класира на челните позиции, когато търсите локация за градинска и стилна сватба на открито. Имала съм щастието да снимам няколко пъти тук и мога да кажа, с ръка на сърцето, че си заслужава пълния брой точки във всяко едно отношение. Много добър сервиз, храна и страхотни възможности за сватбената фотосесия, както и за подготовката на младоженците. Мидалидаре предлага няколко опции за сватбената ви фотосесия и съвсем спокойно може да се оползотворят всичките при добра организация. Мястото разполага и с храм, където младоженците могат да сключат църковен брак, който е непосредствено близо до хотелската част на комплекса. Къщата в двора на малката винарна е прекрасна за подготовка и наздравица с приятели - просторна и с модерен дизайн, а езерото, което е на 15 мин с автомобил е чудесно допълнение, за да разнообразите снимките си. На залез пък може да се порадвате на хубавите лозя и тополи, където стават романтични снимки, за завършек на светлата част от деня. Партито може да направите на две места - около фонтана или на тревата, където се разполагат разкошни бохо лампички и обстановката наистина е много приказна.

Сватбен фотограф: Наталия и Димитър Баръмски

Видеография: Пламен Бижев

Локация: Midalidare Estate

Озвучаване и водещ: DJ Ivcho

Морска сватба в хотел св. Анастасия. Парк Росенец.

За Яна и Марти мога да говоря много. Те се превърнаха в мои приятели, не само защото снимах тяхната сватба, но и като хора си допадахме изключително много. Септември. Горещият 23ти - вторник. Сватбата беше планувана в началото на пролетта, но поради форсмажорни обстоятелства, датата на която се венчаха на морето, беше през късното лято. И мисля, че това допринесе много за настроението и емоцията на дългоочаквания ден.

Любовта им е истинска, неподправена и много емоционална. Обичта им един към друг, и към приятелите им е толкова заразна, че няма как да не те накарат да се почувстваш един от тях и да ти е комфортно. Това беше една от сватбите, на които съм се чувствала изцяло спокойна и в свои води.

Щастливите сватбени фотографи, заснели събитието, бяхме Наталия и Димитър.

Хотелът - св. Анастасия - къс синьо безвремие. Чудесно отношение, прекрасна храна и много артистичен интериор, всички предпоставки за хубави и красиви снимки.

Декорацията - Сватбена агенция "Яна"

За тях само хубави неща мога да напиша. Дават всичко от себе си - чудесни са! Яна и Мартин, освен страхотни професионалисти, са и много кооперативни. Сработихме се чудесно и даже си побъбрихме доста през деня.

За видео историята даде всичко от себе си Илиян Георгиев, а за музиката се погрижи клубният диджей Стенли.

Сватба в голф клуб Равно Поле

Голф клубът в Равно поле е едно от любимите ми места за снимане. Просторно, светло, в любимия ми стил и много хубава светлина. Сватбата на Катето и Асен беше много парти, много свежа и много красива. Двамата са страхотна двойка и определено камерата ги обича. Програмата беше стандартна - подготовка от обяд, ритуал, след който се запътихме към зелените площи, където направихме фотосесията и посрещане на прекрасния залез. Вечерта завърши с много готин купон и разрязване на тортата под звездите.

Фотография: Наталия Калчева и Димитър Баръмски

Озвучаване и водещ: DJ Хорхе

Локация: Св. София голф клуб и спа

Интимна Сватба в CAVA

Сватба като на Кими и Слав е рядкост. Те не са класическа двойка, те са толкова влюбени и обединени в едно цяло, че мога да говоря за тях като за един човек. Не съм сигурна, че бих могла да опиша емоциите от сватбения им ден с думи, но се надявам, че чрез снимките поне малко ще се докоснете до любовта им.
Мястото, което бяха избрали, за да отпразнуват партито си, е не просто винен бар, а цяла вселена.
Cava е перфектното място за интимна сватба в София. Отличава се с няколко неща -  прекрасно вино, интимна и задушевна обстановка, с много лично и добро отношение.
А аз като сватбен фотограф, мога да само да се радвам, че избраха мен.

"Ти. Това е всичко, което има значение за мен! Всичко това означава любов, сила и единство! Ти можеш да бъдеш всички онези малки неща, които ми дават вдъхновение през деня. Недостатъците ти нямат значение, лошият ти ден също, работата ти остава там - в офиса, както и моята. Ти си Всичко, което ме чака вкъщи и когато ме прегърнеш, нищо друго извън Дома ни няма значение!"

Фотограф: Наталия Калчева

Булченски букет и бутониери: NEA flower

Локация: CAVA bar&dinner