За Яна и Марти мога да говоря много. Те се превърнаха в мои приятели, не само защото снимах тяхната сватба, но и като хора си допадахме изключително много. Септември. Горещият 23ти - вторник. Сватбата беше планувана в началото на пролетта, но поради форсмажорни обстоятелства, датата на която се венчаха на морето, беше през късното лято. И мисля, че това допринесе много за настроението и емоцията на дългоочаквания ден.

Любовта им е истинска, неподправена и много емоционална. Обичта им един към друг, и към приятелите им е толкова заразна, че няма как да не те накарат да се почувстваш един от тях и да ти е комфортно. Това беше една от сватбите, на които съм се чувствала изцяло спокойна и в свои води.

Щастливите сватбени фотографи, заснели събитието, бяхме Наталия и Димитър.

Хотелът - св. Анастасия - къс синьо безвремие. Чудесно отношение, прекрасна храна и много артистичен интериор, всички предпоставки за хубави и красиви снимки.

Декорацията - Сватбена агенция "Яна"

За тях само хубави неща мога да напиша. Дават всичко от себе си - чудесни са! Яна и Мартин, освен страхотни професионалисти, са и много кооперативни. Сработихме се чудесно и даже си побъбрихме доста през деня.

За видео историята даде всичко от себе си Илиян Георгиев, а за музиката се погрижи клубният диджей Стенли.