Семейна фотосесия в парка

"Когато смесиш любов, страст, хармония и светлина, получаваш магия - наречена нов живот."

С това изречение бих определила любовта между Емилия и Иво. Година след като бях сватбен фотограф на романтична им сватба, в Голф Клуб Равно Поле, ме поканиха да отразя една обичайна разходка в парка. Снимките се случиха малко преди да се появи тяхното бебче Лука. Еми и Иво искаха снимките да са максимално естествени и да уловят любовта им и емоцията около бременността.

Когато снимам семейни фотосесии, избягвам да използвам допълнителни аксесоари или да следвам някакъв специален сценарий. Харесвам и се стремя нещата да се случват естествено и максимално изчистено откъм стилистика. Емоцията и вълнението за мен са най-важни в един такъв ден.

Бременна фотосесия

Няма да крия, че с настъпването на пролетта, много започва да ми се снима и ме обвзема едно вдъхновение и носталгично желание за пролетни фотосесии. Love story, семейни и бременни фотосесии винаги са ми били любими, защото са лежерни, вдъхновяващи и много емоционални. В днешните редове споделям серия от свежи снимки с едни много любими клиенти и мили хора, на които снимах сватбата през юни 2019 г. във Вила Екатерина - Силвия и Димчо. Изключително много се зарадвах, когато ме потърсиха отново за техен фотограф, защото поводът на снимките този път беше бременна фотосесия и очакване на тяхното бебче, което много скоро е на път да се появи на бял свят. А междувременно може да си припомните и участието ми като техен сватбен фотограф тук.

 

[latest_projects category=“0″ posts_number=“3″ class=““ _made_with_builder=“true“][/latest_projects]

Годежна и сватбена фотосесия в София

София е прекрасна през пролетта и лятото, така че не се колебайте да включите след гражданския си брак една неангажираща градска сватбена фотосесия из София. Дори не е нужно да сте в официални сватбени облекла, достатъчно е само да имате настроение, много усмивки и желание за снимки. В случая, Аня и Венци се свързаха с мен точно една седмица преди да се подпишат, те нямаха дори гости, само и единствено техните кумове бяха свидетели на този свещен ритуал - сключване на граждански брак. След което направихме индивидуална двучасова фотосесия в градска среда. Те много държаха да имат сватбен фотограф, макар и да нямаше реална сватба, защото искаха да запечатат този незабравим за тях момент!

 

Сватбен фотограф - Наталия Баръмска

Локация - Обреден дом Красно село и София център

Сватбена фотосесия във Вила Виктория Ловен парк

Сватбена фотосесия сред природата винаги е прекрасна идея, когато нямате време или не ви се занимава със сватбена организация. Винаги можете да се подпишете в тесен семеен кръг и да си организирате след това кратка почерпка с близките. Това е добра опция за тези от вас, които нямат търпение да сключат брак, но все пак искат да имат спомен от деня с няколко интимни кадъра. Ави и Илия ме потърсиха няколко месеца по-рано по препоръка на моя близка позната, на която сватбата предстои. Те искаха лежерна сесия и отразяване на сватбения ден в кратка история. Много е важно, когато с младоженците говорите на един език, така и двете страни се чувстват спокойни и удовлетворени от резултата. Фотосесията им се състоя в Ловен Парк, около Вила Виктория, а времето беше приятно, леко мрачно и с прекрасна светлина - изцяло, както си го бяхме поръчали.

Горска фотосесия

Да снимам горска фотосесия може би е едно от любимите ми занимания, а в комбинация с обичащи се хора, които чувствам много близки, то това се превръща в много приятно приключение. Снимането на двойки, в различен ден от сватбения, ми дава свободата да експериментирам много и да улавям тяхната любов и емоции в едно по-спокойно състояние. Това е така защото няма напрежение, няма хора, няма графици и може да се насладим, както на снимките, така и на природата. Винаги съветвам младоженците да си правят следсватбена фотосесия или такава преди сватбата, защото е различно и дори самите те биха се чувствали  много по-спокойни и отпуснати. С Бистра и Йордан се разходихме в един неделен ден до язовир Искър, беше ветровито и зимно, но това не ни попречи да направим хубави и емоционални кадри.