Здравей!

Казвам се Наталия и съм професионален фотограф в сферата на модната, портретната и сватбената фотография. Снимам основно в България, но съм отворена и за ангажименти извън страната, тъй като често пътувам. Работата ми като сватбен фотограф е естествено продължение на хобито ми да улавям на хората емоциите и настроенията. Освен сватбената фотография, обичам да снимам двойки и модни портрети. С моята половинка създадохме проекта Art Photo Story, който стана неразделна част от нашия личен и професионален живот. Решението да бъдем сватбени фотографи и да работим в екип създава между нас много силна връзка и ни дава свободата да творим различни неща и да показваме две гледни точки от едно и също събитие. Обичам сватбената фотография,  снимането двойки и любовни истории, защото можеш да бъдеш част от чуждия свят на едни влюбени хора и да създадеш прекрасни спомени за тях. Фотографският ми стил се определя с три думи – любов, интимност, емоция. Именно те са посланието, което искам да предавам чрез фотографията ми.

Освен фотографията, изключително много ме зарежда с енергия пътуването - то е голяма част от мен и от живота ми през свободното време. Чрез него се обогатявам, разтоварвам и преоткривам в себе си различни сетива и емоции. Старая се да пътувам често, като избирам места, които ми носят духовна и физическа емоция. Понякога съчетавам това удоволствие със снимане на чуждестранни двойки. Смятам, че това ми разгръща мирогледа и ми дава възможност да се развивам в по-различна светлина, дори извън България. Винаги съм искала да имам личен блог за пътувания и се надявам тук, чрез снимките, които споделям, да ви въведа поне малко в онзи чужд свят, за който всички мечтаем.

Ако откривате себе си някъде в горните редове или искате да се запознаем и да обменим идеи, а защо не и да попътуваме заедно, можете да ми пишете. 🙂

Свържи се
24774979_1759731084037038_509867009052273854_n
25353943_1770291169647696_3432422433168872916_n
Какво мислят клиентите за мен
Наталия Калчева е изключително талантлив фотограф, който умее да снима абсолютно всякакъв стил сесии - от модна фотография, до градски кадри, и сватби! 💖 Тя е човек, с който се работи лесно и приятно, а резултатите винаги са впечатляващи!!! 💖 Имала съм уводолствието и шанса да работя с нея по няколко различни проекта, а резултатите от сесиите винаги са били уникални!!! 💖
Сана
Сана

I chose Natalyia to do a photoshoot with my 7 month’s old son and my husband and I loved the final result, Nataliya was able to capture our interaction in a very natural way!

Catarina&Ruben
Catarina&Ruben

Разкошно преживяване за сетивата е когато в сфера, все още доминирана от мъже, каквато е модната фотография, срещнеш една по-различна женска гледна точка. Толкова естетски и изтънчен поглед към модела, толкова артистично търсене не просто на женската красота, но и на женската сила, мекота и многобразност! Всеки кадър на Наталия е визуална наслада!

Звезди
Звезди

Нати е страхотен професионалист и човек. Умее изключително лесно да улавя красотата на момента, предразполага с усмивка, топло и много мило отношение. Един от най -добрите професионалисти, който съм срещала. Благодаря ти!

Svetoslava
Svetoslava

Истинско удоволствие е да разглеждаш нейни кадри, както и да бъдеш нейн модел. Професионалист, с усет, въображение и страхотни идеи!

Пламена
Пламена

Професионалист и артист❤️🖤❤️

Полин
Полин

Wonderful job!!!

Feronic Imelda
Feronic Imelda

Истински професионалист със собствен стил и страхотно отношение! Успех! 

Елизабет
Елизабет